Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ!!!

 
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης πριν από συνέντευξη Τύπου στο δημαρχιακό κτήριο της Βέροιας, όταν για τρία σοκολατάκια (!) ο εντεταλμένος σύμβουλος της δημάρχου και δημοσιογράφος χαστούκισε δημόσια έναν δημοτικό σύμβουλο και μάλιστα εντελώς απρόκλητα.

Το συμβάν αυτό καταδεικνύει πόσο έχουν ξεφύγει τα πράγματα και πώς ορισμένοι παράγοντες αντιλαμβάνονται το δημόσιο αξίωμά τους.


Τα πράγματα εξελίχθηκαν ως εξής. Ο δημοτικός σύμβουλος Αγγέλογλου Γιάννης επισκέπτεται το δημαρχείο για μία προκαθορισμένη συνέντευξη Τύπου. Ο κόσμος προσερχόταν στον χώρο και συζητούσε για διάφορα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Ο κ. Αγγέλογλου, εντελώς μηχανικά, εν αναμονή της συνέντευξης, έπιασε τρία σοκολατάκια που είχαν τοποθετηθεί σε μία πιατέλα και τα έπαιζε στα χέρια του. Ξαφνικά βλέπει να έρχεται κατά πάνω του μαινόμενος ο στενός συνεργάτης της δημάρχου Βέροιας κας Χαρίκλειας Ουσουλτζόγλου - Γεωργιάδη, Φώτης Αργυρίου, ο οποίος με περίσσιο θράσος χαστούκισε δυνατά τον σύμβουλο. 

Προς τιμήν του, ο κ. Αγγέλογλου δεν ανταπάντησε στην πρόκληση, αλλά σαστισμένος προσπαθούσε να
αντιληφθεί ποίον ήταν το κακό που διέπραξε.

Ο καταγγέλλων ειδοποίησε την αστυνομία, επισκέφθηκε έναν ιδιώτη οφθαλμίατρο και στη συνέχεια το νοσοκομείο της πόλης, φοβούμενος πλέον για σοβαρή ζημιά στο μάτι του.

Η Ζούγκλα επικοινώνησε με τον δημοτικό σύμβουλο, ο οποίος περιέγραψε την απίστευτη εμπειρία που βίωσε και -όπως μας ανέφερε- μετά το εσωτερικό αιμάτωμα που του «φίλεψε» ο νταής δημοσιογράφος, εκδότης και… σύμβουλος της κας Ουσουλτζόγλου απεύχεται να έχει γίνει αποκόλληση αμφιβληστροειδούς. 


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου